Nybegynnerkurs i historiefortelling med psykolog og historieforteller Hilde Johanne Aafoss

Jobber du med mennesker? Trenger du et verktøy for bedre kommunikasjon og dypere nærvær i hverdagen?
Historiefortelling skaper gode rammer for inspirerende møter med andre. I dette kurset lærer du enkle metoder som levendegjøre ditt budskap og vekker inspirasjon og begeistring.
Kurset vil handle om: Hvordan skape gode historier og fortelle dem. Hvordan gjøre ditt budskap fargerikt og engasjerende? Hvordan vekke livsglede og engasjement hos de du møter? Det finnes en historie til enhver anledning. I løpet av kurset vil du lære å inspirere og motivere med historiefortelling. Du vil få verktøy til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform og bli kjent med ulike type fortellinger som du kan bruke til forskjellige anledninger.

4 tirsdager fra 1800 til 2030
kr 3500

Om Hilde Johanne Aafoss
Hilde Johanne Aafoss er en unik foredragsholder. Med sin magiske fortellerevne bergtar hun sitt publikum fra første stund. På scenen er hun kjent for sin levende formidlingsevne og sterke tilstedeværelse. Hennes budskap vekker stort engasjement og berører dypt ved at hun spiller på flere strenger. Hun er den eneste her til lands som arbeider både som psykolog og profesjonell historieforteller. Hun belyser eksistensielle temaer og dilemmaer vi møter i tid og har også foredrag om historiefortelling, verdier, arbeidsglede, mot og skaperkraft. Hun har 17 års erfaring som klinisk psykolog. De siste 15 årene har hun fordypet seg i den gamle muntlige fortellertradisjonen, med studier i Storytelling blant annet ved Emerson College i England. Hun har hatt flere internasjonale fortellerforestillinger, og har brakt den muntlige fortellingen opp på de store scener både i kulturliv og næringsliv. Som foredragsholder, kursholder og veileder deler hun entusiastisk med faglige tyngde.

Billetter kan kjøpes her via ticketco:
https://sjoholmen.ticketco.events/no/nb/e/nybegynnerkurs_i_historiefortelling_med_psykolog_og_historieforteller_hilde_johanne_aafoss